Contura - Byens Pejse
15590
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15590,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Contura

contura_logo_svart

Design og produktudvikling af Conturas brændeovne samt montering af alle brændeovnenes detaljer foregår i Sverige. Brændeovnene kvalitetskontrolleres, før de forlader fabrikken i Markaryd. Dermed har vi fuld kontrol over kvaliteten på alle produktionsstadier. Vi sørger for, at brændeovnene er tilpassede efter moderne hjem og forhold. Vi mærker med stolthed vores brændeovne ”Made in Sweden”.

En smålænding, som varmer Europa!

Conturas brændeovne fremstilles af NIBE i Markaryd i Småland. At spare på ressourcerne har altid været en selvfølge i Småland, og derfor er vores produktion moderne, ressourcevenlig og effektiv. Kvalitetstankegangen gennemsyrer alle produktionens stadier på vores fabrik, som er Europas største og mest moderne producent af brændeovne og skorstene. Vores produkter sælges overalt i Europa og værdsættes for deres tidløse design, effektivitet og høje kvalitet.

Se og læs mere om Contura på deres hjemmeside – Klik her.

Kontakt Byens Pejse