DRU - Byens Pejse
16524
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16524,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17610
 

DRU

DRU_logo

DRU har haft et varieret produktsortiment siden 1754, alt fra badekar til gryder og pander og lokal opvarmning til atmosfærisk opvarmning.
Alle disse produkter har et aspekt til fælles: simpelthen, at de er de bedste i verden; konstant stræber efter at producere i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder, og samtidig holde øje for detaljer og brug af eksklusivt design.

Den aktuelle sortiment af gasfyrede varmeapparater og træfyrede ovne er resultatet af mange års erfaring og udvikling på højeste niveau. DRU brændeovne er udviklet ved hjælp lavt energiforbrug, høj output, er miljøvenlige og ikke udsender partikler.

En brændeovn er aldrig blot en varmekilde. Den skal bestå af en del af stuen som et designobjekt; en, der genererer atmosfære og komfort. Vores omfattende vifte af fantastiske ovne og varmeapparater tilbyder dig et stort udvalg at vælge imellem. Vi har modeller, der passer til ethvert interiør.

DRU er meget miljøbevidst. Alle vores produkter lever op til de strengeste og inspektioner kvalitetskrav. Desuden er DRU og sørg energireserver forbliver intakt for fremtidige generationer. Det er derfor, vi nu støtter en række projekter, herunder den ugandiske projekt, hvor lokale folk er i stand til at plante nye træer, med det ultimative mål om at blive mere selvforsynende.

Kontakt Byens Pejse