HWAM - Byens Pejse
15595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15595,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

HWAM

Intelligent heat

hwam_logo

HWAM har hjemme i Hørning syd for Århus, hvor teknologi og godt gedigent håndværk går op i en højere enhed. Omkring 80 % af produktionen eksporteres til kunder i hele Europa, med Tyskland som hovedmarked.

”Når virksomheden er ens egen, og man som iværksætter selv har bygget den op fra bunden, har man en ganske særlig følelse over for både med-arbejdere, virksomhed og produkter. Man går gerne en ekstra mil for at få tingene til at lykkes”, siger Vagn Hvam Pedersen.

Familien Hvam

På trods af den store fremgang overvejes det ikke at flytte produktionen til udlandet, som man ellers ser mange virksomheder gøre i disse år.

”Det er både min overbevisning og erfaring, at det på langt sigt er bedre, hurtigere og billigere at producere i Danmark. Hvis man formår at udnytte sine ressourcer optimalt, vil man altid være konkurrencedygtig” forklarer Vagn Hvam Pedersen.

Se og læs mere om HVAM på deres hjemmeside – Klik her.

Kontakt Byens Pejse