Morsø Outdoor hos Byens Pejse i Sønderborg
16935
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16935,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17610
 

Morsø Outdoor

logo_sort_stor_krone_guld

Til trods for at ordet ”innovation” først blev opfundet på dansk 100 år efter Morsø Jernstøberi formede de første produkter, har det helt fra begyndelsen været en grundpille i alt, de skaber.

I samarbejde med andre jernstøberier skabte de for eksempel konvektionsprincippet, der lige før 1900-tallets begyndelse satte en helt ny standard for, hvor effektivt en bolig kunne opvarmes med kakkelovn – og da centralvarmen i 1950’erne begyndte at udkonkurrere kakkelovnen, skabte den dengang helt nye, åbne pejseovn en helt ny måde at sprede varme og hygge i de danske hjem.

Da de lancerede den f’rste støbejernsgrill i Danmark, sigtede de på at gøre danskerne i stand til at nyde de lange sommeraftener med ekstra god mad og hygge i haven. Både dengang og i dag kan en sommeraften tage mange former og farver. Helt fra de endeløst lune og hyggelige – til de dage hvor tiden eller omstændighederne ikke er til at køre det store skyts i stilling, men lysten til at nyde livet udenfor med god mad, stadig er til stede.

Til det præsenterer Morsø i deres nye katalog, Mors. Forno Multi, der ikke bare i sig selv er en fantastisk pizzaovn, grill og udeovn – den er også den eneste ovn på markedet, der kan fyre med både gas og brænde.

Muligheden forat varme ovnen hurtigt op via gas og derefterskifte over til brænde for den særlige smag og duft, åbner helt nye muligheder for at gøre endnu flere af sommerens aftenener til noget særligt.

Kontakt Byens Pejse