WIKING brændeovne hos Byens Pejse i Sønderborg
16851
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16851,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17610
 

WIKING

Intelligent heat

WIKING

Design

Din brændeovn skal stå på samme sted året rundt i mange år, og den skal både fungere som en varmekilde og et møbel. Det er derfor vigtigt at du vælger en brændeovn som passer ind i størrelse og stil til det miljø, hvor den skal placeres.

Variation og personligt præg
WIKING brændeovne er udviklet i samarbejde med anerkendte danske designere og arkitekter. Vores designlinie indeholder både klassisk og moderne design, tilpasset små og store rum.

Alle brændeovnene kan leveres i sort og nogle af modellerne kan desuden fåes med fedtstensbeklædning, som udover at være en flot natursten også er praktisk ved afgivelse af varme.

Herudover giver modellerne Miro 1, Miro 2, Luma 1, Luma 2 & Mini desuden muligheden for at få en smart væghængt brændeovn.

Oplev den levende ild
Hos WIKING udvikler vi konstant nye og stadigt bedre måder at forene den varme og hygge vi kender fra den traditionelle pejs med vores kunders krav til et varmemøbel og en effektiv energikilde. Det store glas i døren åbner mulighed for til fulde at nyde den levende ild, som har fascineret mennesker i årtusinder.

Kontakt Byens Pejse