Gulvplader - Byens Pejse
15520
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15520,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Gulvplader

Gulvplader af høj kvalitet fra Vento Nordic

Gulvplader

Vento Nordic tilbyder gulvplader i stål, glas og kunstskifer.

Stålpladerne er to millimeter tykke og pulverlakeret på begge sider i enten sort eller grå. En stålplade er den enkle løsning, som passer ind i alle hjem. Man støder ikke fødderne mod den tynde plade, og derfor er den god, hvis brændeovnen står et sted, hvor familien færdes meget. Den er nem at vedligeholde og rengøre. Skulle der komme en ridse i overfladen, udbedres den nemt. Med en sort pen eller lidt skosværte forsvinder ridsen.

En glasplade er den smukke løsning til lys parket eller afhøvlede gulve. Glaspladerne er 8 millimeter tykke og har en elegant faset kant. Glaspladerne er hærdede og tåler både brændeovnens og skorstenens vægt.

Marmorino® kunstskiferpladen er meget smuk og passer med sin strukturoverflade overalt. Pladen er 18 millimeter tyk. Skifer- pladen har en porefri struktur, der kun kræver minimal vedlige- holdelse og kan rengøres med alle almindelige rengøringsmidler. Ved eventuelle ridser, påføres et tynd lag stenolie eller madolie, og pladen fremtræder som ny igen.

Gulvpladen fåes i følgende materialer:

  • Glas
  • Stål
  • Kunstskifer

Kontakt Byens Pejse