Meteor - Byens Pejse
15625
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15625,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17610
 

Meteor

Meteor logo 2013

Meteor er oprindeligt etableret af Ole Poulsen i 1981, og beskæftigede dengang 4 engagerede medarbejdere. Ole Poulsen har arbejdet med pejse siden 1973. Inden Ole startede som selvstændig, konstruerede han blandt andet pejseindsatsen ’Meteor’.Da han efterfølgende etablerede sin egen virksomhed, var det nærliggende, at opkalde virksomheden, Meteor, efter pejsen.

Virksomheden er i dag et familieforetagende, hvor René Junker Povlsen er primus motor. Familieværdierne har for René Junker Povlsen altid været en vigtig faktor, og disse værdier og traditioner er stadig at finde i virksomheden.

I dag beskæftiger Meteor ca. 20 medarbejdere indenfor produktion af pejseindsatse, og virksomheden producerede i 2014 ca. hver tredje pejseindsats, der blev solgt i Danmark.Meteor er en virksomhed i vækst.

De seneste år er virksomheden adskillige gange blevet kåret som ’Gazelle virksomhed’ af Børsen.

Se og læs mere om Meteor på deres hjemmeside – Klik her.

Kontakt Byens Pejse